patend

Η μύτη είναι το φίλτρο του σώματος, που το προστατεύει από ασθένειες καθώς αναπνέουμε χιλιάδες λίτρα αέρα κάθε μέρα.

Ο ρινικός καθαρισμός παρέχει σημαντική άμυνα για τη διατήρηση της υγείας της μύτης, των ιγμορείων και των αυτιών. Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν το Nasopure® σε καθημερινή βάση αναφέρουν ότι τους προσφέρει ανακούφιση και αναζωογόνηση. Γι’αυτούς, είναι μία τόσο αυτόματη συνήθεια όπως το βούρτσισμα των δοντιών και ταυτόχρονα τόσο αναζωογονητική όσο το καθημερινό ντους.

Η συσκευή Nasopure®, χρησιμοποιούμενη με τα συνοδευτικά φακελάκια ρυθμιστικού άλατος απομακρύνει από τη μύτη τις ερεθιστικές ουσίες, τα ξένα σωματίδια και τα υπολείμματα βλέννας. Το ρυθμιστικό διάλυμα άλατος καθαρίζει τις ρινικές διόδους, ενώ ενυδατώνει και καταπραΰνει τις ερεθισμένες μεμβράνες.

Τα μοναδικά αυτά χαρακτηριστικά καθιστούν το απόλυτα φυσικό Nasopure® το αποτελεσματικότερο προϊόν ρινικού καθαρισμού.

Η πατενταρισμένη σχεδίαση του Nasopure®, επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της πίεσης και της ροής του διαλύματος. Η συσκευή Nasopure® σας επιτρέπει να κρατήσετε το κεφάλι σας σε ευθεία χωρίς να σκύψετε ή να στρίψετε τον λαιμό σας. Όταν το χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες, το διάλυμα καθαρίζει αποτελεσματικά τις ρινικές κοιλότητες χωρίς να γεμίζει τα ιγμόρεια.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του Nasopure® βοηθάει τον καθαρισμό των ιγμορείων με φυσικό τρόπο, μειώνοντας την ανάγκη για συνεχή χρήση φαρμάκων.

Το Nasopure® είναι τόσο εύκολο και ασφαλές στην εφαρμογή του που άνετα ένα παιδί 2 χρονών μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;

Η αποτελεσματική ρινική πλύση:

• καθαρίζει και απομακρύνει τις κολλώδεις, πηκτές βλέννες και ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση, ρευστοποιώντας τις εκκρίσεις

• συρρικνώνει τις διογκωμένες μεμβράνες

• αφήνει τις ρινικές κοιλότητες να στραγγίξουν φυσικά, απομακρύνοντας μηχανικά αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και ακαθαρσίες. Ειδικότερα, αφαιρεί το 80% των αλλεργιογόνων και έτσι μειώνει την ανάγκη για αντιαλλεργικά φάρμακα

• διατηρεί με καθημερινή εφαρμογή την υγεία των ρινικών κοιλοτήτων καθαρίζοντας τις μικρές τρίχες οι οποίες λειτουργούν σαν φίλτρα, παγιδεύοντας τα μικρόβια

• βοηθάει στην πρόληψη των μολύνσεων του ανώτερου αναπνευστικού, όπως κοινό κρυολόγημα, γρίπη και ιγμορίτιδα

• μειώνει την εξάρτηση από χημικά φάρμακα όπως αντιβιοτικά, αντισταμινικά, ρινικά στεροειδή, αποσυμφορητικά και φάρμακα για το άσθμα

• ανακουφίζει από τη ρινική ξηρότητα

• βελτιώνει την αίσθηση της οσμής και της γεύσης αλλά και την άσχημη αναπνοή

• λειτουργεί συμπληρωματικά στη θεραπεία ιγμορίτιδας και ρινίτιδας

• συμβάλλει στη μείωση του ροχαλητού

• συμβάλλει στη μείωση των επεισοδίων ρινικών αιμορραγιών

• καθαρίζει τους αεραγωγούς που συνδέονται με τη μύτη

• καταπραΰνει και ανακουφίζει από τη δυσκολία αναπνοής που προκαλείται από φαρμακευτικούς παράγοντες, όπως π.χ. στην κυστική ίνωση

• καθαρίζει τους ιστούς της μύτης που επιβαρύνονται από τις θεραπείες με ακτινοβολία στον εγκέφαλο και στην περιοχή της μύτης

• χαρίζει βαθύτερη, πιο χαλαρή αναπνοή

• είναι απόλυτα ασφαλής

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΝΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ NASOPURE®;

• όλοι όσοι πάσχουν από:

– γρίπη και κρυολόγημα

– αλλεργίες

– χρόνιες ρινίτιδες

– ρινική συμφόρηση

– ρινική καταρροή

– ιγμορίτιδα

– πονόλαιμο

– άσθμα

• όσοι ροχαλίζουν

• όσοι ζούν σε μολυσμένο περιβάλλον

• οι καπνιστές

• οι έγκυες (ρινίτιδα εγκυμοσύνης) και οι θηλάζουσες

• τα παιδιά από 2 ετών και άνω

• οι αθλητές που κάνουν χρήση ρινικών φαρμακευτικών spray για καλύτερη απορρόφηση

• όσοι έχουν προβλήματα στην ανατομία της μύτης ή τραυματισμό ή έχουν χειρουργηθεί

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΙΝΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

Η συμβολή της ρινικής πλύσης στη βελτίωση της υγείας είναι γνωστή εδώ και αιώνες.

Η ρινική πλύση είναι αρχαία Αγιουρβεδική τέχνη γνωστή ως Jalaneti, η οποία επακριβώς σημαίνει “ρινικός καθαρισμός”στα Σανσκριτικά. Παραδοσιακά η συσκευή neti, χρησιμοποιήθηκε από τους Yogi εδώ και αιώνες, για την έγχυση αλατισμένου νερού στο ρουθούνι με αποτέλεσμα την έξοδό του, μέσω των ρινικών κοιλοτήτων, από το αντίθετο ρουθούνι.

Στη Δύση οι γιατροί άρχισαν να γνωρίζουν και να μελετούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ρινικού καθαρισμού πριν από περίπου έναν αιώνα. Ο Alfred Laskiewicz, επικεφαλής του Τμήματος Ωτορινολαρυγγολογίας του Πανεπιστημίου του Πόζναν (1932 – 1939), περιέγραψε τους τρόπους εφαρμογής της αρχαίας αυτής μεθόδου “ρινικής άρδευσης” για την πρόληψη και τη διατήρηση της γενικής υγείας και τη θεραπεία δαιφόρων παθήσεων.

Σε όλες τις κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για τα οφέλη του ρινικού καθαρισμού, έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορες αναλογίες μειγμάτων άλατος-νερού, όπως ισότονα, υπέρτονα, με ρυθμισμένο pH ή όχι, ακόμα και διαλύματα αντιβιοτικών ή βοτάνων. Όλες οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τα οφέλη της “ρινικής άρδευσης”. Τα υπέρτονα ρυθμισμένου pH διαλύματα παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις θεραπείες της ρινικής συμφόρησης, στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων σωματιδίων και στην αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας, ενώ τα ισότοτνα ρυθμισμένα διαλύματα χρησιμοποιήθηκαν επιτυχώς, κυρίως για προληπτική καθημερινή χρήση.

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές που έχουν σχεδιασθεί για να καταστήσουν τον ρινικό καθαρισμό γρηγορότερο, ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό. Η συσκευή Nasopure® είναι η ορθότερα σχεδιασμένη συσκευή ρινικής πλύσης – η πλέον βελτιωμένη, σύγχρονη αντιγραφή του neti.

To Nasopure® επομένως αποτελεί την ιδανικότερη συσκευή ρινικής πλύσης σήμερα. Έχει σχεδιαστεί απο τη Δρ. Hana, Αμερικανίδα παιδίατρο με 25 χρόνια εμπειρία στη θεραπεία παιδιών και ενηλίκων με χρόνιες παθήσεις της μύτης και των αυτιών. Αλλεργιολόγοι, γενικοί γιατροί, πνευμονολόγοι, παθολόγοι, ωτορινιλαρυγγολόγοι, παιδίατροι, φαρμακοποιοί και άλλοι επιστήμονες υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν διαπιστώσει ότι η μέθοδος της Δρ. Hana είναι η πιο ασφαλής και αποτελεσματική. Το όραμα και η αποστολή της Δρ. Hana είναι η ενημέρωση – εκπαίδευση των ασθενών σε όλο τον κόσμο, για τα οφέλη του ρινικού καθαρισμού με απώτερο σκοπό τη μείωση της χρήσης χημικών φαρμάκων και την αποφυγή, όσο το δυνατό, των παρενεργειών τους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ DR. HANA

Η Hana R. Solomon, MD, γνωστή ως “Δρ. Hana” είναι πιστοποιημένη παιδίατρος και πρόεδρος της εταιρείας BeWell Ηealth LLC. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Missouri – Τμήμα Iατρικής στην πόλη Columbia το 1986 και ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Παιδιατρική στο ίδιο Πανεπιστήμιο το 1989. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Δρ. Hana ασκεί την Παιδιατρική στο Ιατρική Κλινική Solomon στην πόλη Κολούμπια [Columbia] του Μιζούρι [Missouri].

Η Δρ. Hana ξεκίνησε τη “BeWell Ηealth” τον Ιανουάριο του 2001. Το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας είναι το πλέον καινοτόμο σύστημα ρινικής πλύσης Nasopure®, το οποίο έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να διατηρήσουν την υγεία των ρινικών κοιλοτήτων τους και των ιγμορείων τους, με φυσικό τρόπο.

Η BeWell Ηealth προωθεί ενεργά και παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απλή, δοκιμασμένη στον χρόνο διαδικασία που ονομάζεται ρινική άρδευση. Επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν ότι η ρινική πλύση βοηθά στην υγεία των ρινικών κοιλοτήτων, συρρικνώνει τις διογκωμένες-πρησμένες μεμβράνες, συμβάλλει στην πρόληψη των μολύνσεων, μειώνει την εξάρτηση από χημικά φάρμακα ενώ είναι ασφαλής και εύκολη, χωρίς παρενέργειες.

Το Nasopure® είναι το φυσικό αποτέλεσμα της επικέντρωσης της Δρ. Hana στην υποστήριξη των ασθενών μέσω της εκπαίδευσης και της πρόληψης των ασθενειών. Το πάθος της για την εκπαίδευση των καταναλωτών είναι η κινητήρια δύναμη για τη BeWell Ηealth. Το νέο βιβλίο της Δρ Hana «Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΙΝΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΛΤΡΟ» είναι ο ιδανικότερος οδηγός για τη φροντίδα της μύτης. Έχει αποδειχθεί ότι η Δρ Hana είναι από τους κορυφαίους ειδικούς σχετικά με την υγεία της ρινικής κοιλότητας στον κόσμο.

Όλες οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τα οφέλη της “ρινικής άρδευσης”. Τα υπέρτονα ρυθμισμένου pH διαλύματα παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις θεραπείες της ρινικής συμφόρησης, στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων σωματιδίων και στην αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας, ενώ τα ισότονα ρυθμισμένα διαλύματα χρησιμοποιήθηκαν επιτυχώς, κυρίως για προληπτική καθημερινή χρήση.